lørdag 3. mars 2012

Barnemat :)

Å ha barn er helt fantastisk, og i dag har vært en fantastisk dag for meg og mine to. Vi startet dagen med bursdagsfest, noe Sara Othelie var veldig spent på. Hun fikk til og med være igjen der alene og var kry som en hane for det. <3 Når vi kom hjem var det rett av med finstasen, på med ullklær og ut i hangen for å nyte snøen. Vi lette fram skisko og ski, og Sara stabbet seg av gårde på skipar nr 2, for første gang. Det var utrolig at hun klarte å koordinere begge skiene rett vei. Stavene var også litt lange, men ikke lange nok for å ta motet fra en tøffing! Turen i seg selv var kanskje 50 meter lang, men det gjorde ingenting.

Når skiene var parkert tok vi rattkjelken fatt og trakket oss et fint spor nedover veien. (ikke hovedveien altså) Når jentungen var blitt lei av å trekke den tunge kjelken opp bakken, ville hun leke i lekestua, mens mamma gikk inn for å sette på grøten. Det varte ikke lenge før Sara stod i døra og ville inn.

Middagen ble servert og etterpå var det en trett jente som satt i lenestolen i stua for å se på barneTV.

MEN SÅ.... 
Jeg var klar over at vi skal i bursdag i morgen også, men det jeg plutselig fant ut av under barneTV var at det var karneval-tema i fireårsdagen... Ingen selger karnevalsklær og leverer det på døra på en lørdags kveld, så her må symaskinen frem. En av pappas gamle t-sjorter og en av Sara sine, blir til en himmelkjole... Har heklet, klippet, tegnet og sydd, men har ikke sydd den ferdig enda (den må jo prøves) slik at jeg må vel ta bilde av galskapen å legge det ut i morgen. 

1 kommentar:

  1. No sitt vi på skoganvarre. Tomas sover og skal opp klokka kvart over ett. En hund i manko men med godt mot! Ungan sover ikke, men koSe Seg som fangban

    SvarSlett