onsdag 29. februar 2012

Morgenstund.

Å stå opp med to små er en hel jobb når mamma skal jobbe med skolearbeid og passe lillebror, pappa skal avgårde på hundetrening og storesøster skal i barnehagen. Her i huset er ingen morgner like, noen ganger er det i hui og hast av gårde mens andre dager har vi god tid.
I dag hadde vi god tid alle mann slik at det var ingen vekkerklokke som ringte og forstyrres skjønnhetssøvnen. Klokken var kvart på åtte når lillebror var oppe og ville fortelle at nå måtte alle andre også stå opp. Men så fort han var ute av sengen sin så lå han sammen med oss i dobbelsenga. Det samme skjedde når storesøster våknet, og vi fikk to nye par med kalde føtter under teppet.
Å ta seg litt ekstra god tid om morgenen er helt fantastisk. Mine to gullstjerner stråler som soler når de får være med på å kile pappa eller erte mamma. Å spise frokost sammen før storesøster skal avgårde i barnehagen er fint for store og for små!

På den  andre siden kan man velge å stå opp før barna gjør det, og sette seg i godstolen med en kopp te og bunningen. Jeg vil kalle meg selv en livsnyter, og tror at hvis man bruker mer tid på seg selv og sine, og mindre tid på vasking og rydding, vil man tjene på det som en familie. (det ideelle ville nok vært å få bort rotet og støvet før man har det hyggelig).

Etter en deili lang morgen tok jeg meg tiden til å gå meg en tur for å få litt frisk luft, og for å beundre sola! Det er så deilig at det endelig er lyst på ånkli ;) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar